TJÄNSTER

Pet Spa

Pet spa inkluderar - Bad med ett schampo formulerat för typen av din hunds päls. Hundar får en lätt massage genom badet. Efter sköljning konditioneras hundens päls med balsam. Efter sköljning av balsamet kommer all underull som sitter löst på kroppen att sköljas och tas bort. Detta är en viktig fas för alla hundar, men speciellt för pälsbärande hundar som spetts, schäferna, goldens... Du kan begära en extra sköljning med Nagayu hydroterapidusch.

SPA inkluderar torkning, borstning och kloklippning, och öronen rensar med en speciell öronsköljningslösning. Du kan välja att dofta din hund med speciella parfymer. Din hund får en rosett eller ett bandana.

Hundklippning och trimning

Varje hund badas och håret är konditionerat, med avseende på typen av päls. Om hunden borstas ordentligt kan du välja stil till din hund. Lång eller kort, enligt rasstandarden, eller sportvård. Skarphåriga hundar kan trimma /ryckas i vår salong.

Vi klipper din hund efter dina önskemål. Det är en bra idé att ta med ett foto av den stil du gillar, så att vi kan vara nära det du förväntar dig.

Om hundens päls inte är borstad och har trassel kan vi tyvärr inte komma och göra en hund efter dina önskemål. I vår salongsregel är "Humanity before Vanity". Din hund måste må bra, hans hud måste andas och hålla sig frisk för att tillåta fri rörlighet. Sedan skulle hunden klippas kort eftersom alla tovor skulle tas bort.

Kattklippning

Katten behöver också bli professionellt putsad var 4:e till 8:e vecka. Speciellt om de är långhåriga. Hos oss sköttes de av en professionell kattfrisör. Beroende på pälsens tillstånd måste de rakas kort när pälsen är trasslig.

Vi använder inga begränsningar eller lugnande medel i vår salong.

Om din katt regelbundet putsas av ett proffs kan du välja ett bad med underullsborttagning, lejonklippning, saniklippning, halvklippniing, klippa med distanskammar eller magrakning.

Alla katter kan inte hanteras av oss, men de flesta katter kan få behandling hos oss. Katter som är aggressiva eller kan ha vissa hälsoproblem måste omdirigeras till närmaste veterinär, som skulle ansa katten under sedering.

Kaninklippning

Om du har en långhårig kanin eller till och med en korthårig, måste de tar hand om pälsen. Den äldsta kända kaninen är 14 år gammal, så kaniner behöver regelbunden pälsvård och kloklippning.

Vi badar inte kaniner eftersom de är väldigt lätta att stressa upp (förutom när det behövs, ger "rumppa tvätt" för att ta bort knaprig avföring under svansen.

Vi borstar, rycka av längre hår eller tar bort tovor från deras ömtåliga hud med en klippare.

Alla typer av kaniner kan trimmas av oss. Vi vet hur man på ett säkert sätt hanterar kaniner för att klippa klor eller tvätta ett sanitetsutrymme om det behövs. Bokad endast på katt- och kanindagen!